De partners

Uitvaarten verzorg ik niet alleen. Voor het mooist mogelijke afscheid werk ik samen met andere uitvaartprofessionals. De komende weken stel ik ze graag – één voor één – aan je voor. – Sabine

Dragersvereniging Maasmond
Dragers verenging Maasmond

Al sinds 1994 hebben wij, Dragers vereniging Maasmond, het genoegen om o.a. voor Van der Eijk uitvaartverzorging te mogen werken. Wij doen dit met ong. 30 dragers en onze werkzaamheden bestaand uit het dragen van de overledene op onze schouders of via een rijdende baar naar de laatste rustplaats op een rustige en eerbiedige wijze te begeleiden.

Als ‘verlengstuk’ is het heel belangrijk om een goede band en vertrouwen onderling te hebben om de uitvaart tot een mooi einde te brengen. Dit is zeker gelukt met Arjan die altijd blij was als we er weer waren en zei “doen jullie je ding maar, dan gaat het goed “

Ineens kwam daar een jonge dame, Sabine. De dochter van !!! Moesten wennen aan elkaar, natuurlijk. Maar naarmate ze meer meedraaide voelde zij zich meer op haar gemak bij ons en wij bij haar.
Ze heeft veel geleerd van allerlei mensen om nu de zaak met verve voort te zetten.

We hebben als Dragers vereniging Maasmond er dan ook alle vertrouwen in dat Van der Eijk uitvaartverzorging een begrip blijft en wensen Sabine alle geluk toe.